Vyhledávání


Kontakt

Jiří Cozl

774 547 081

E-mail: jiri.cozl@seznam.cz

Odstoupení členů výboru z funkcí

20.11.2011 09:45

SDH Zlatá Olešnice

 

k rukám místostarosty F. Najmanovi st.

 

 

Odstoupení z funkcí ve výboru SDH:

Petr Dvořák – starosta SDH

Mgr. Jana Cozlová – jednatel, hospodář

Jiří Cozl – velitel jednotky SDH obce i sportovního družstva

 

 

Odůvodnění:

Svou dosavadní funkci jsme po jednohlasném zvolení členskou základnou v lednu t.r. konali dobrovolně, s plnou odpovědností a dle svého nejlepšího svědomí.

M. Procházka svévolně zasahuje do činnosti výboru, ze své iniciativy svolal některé členy SDH den před členskou schůzí, zneužil běžné plurality názorů, vnesl do našeho kolektivu konflikt a především nedůvěru zcela bezdůvodným a nepodloženým obviňováním členů výboru (za tichého souhlasu většiny přítomné členské základny na členské schůzi dne 4.11.) a tím jej rozštěpil. Navíc nás zaráží postoj této skupiny kolem M.Procházky, kdy se naprosto pro nás nepochopitelně brání rozvoji, změnám a podpoře mládeže.

Za těchto podmínek nelze pokračovat v započaté práci na rozvoji našeho sdružení a odstoupení z funkcí považujeme za jediné možné řešení v dané situaci.

Je nám to opravdu líto, ale zájmové sdružení by mělo svým členům přinášet především radost a utužovat kolektiv v ovzduší vzájemné důvěry a tolerance. A to nám zde po příchodu M. Procházky chybí.

 

Ve Zlaté Olešnici dne 18.11.2011